:

Церемонію закриття перших Європейських ігор дивіться на UΛ:Першому наживо

Церемонію закриття перших Європейських ігор дивіться на UΛ:Першому наживо

26 червня 2015

Церемонія закриття перших Європейських ігор-2015 у Баку відбудеться 28 червня. UΛ:Перший покаже захід у прямому ефірі – о 18:55.

Фінальне торжество прийматиме Олімпійський стадіон, який вміщує понад 70 тисяч людей. У неділю ввечері будуть вручені останні золоті медалі ігор Баку-2015, що стануть підсумком 17-денного насиченого змагання найкращих континентальних спортсменів у столиці Азербайджану.

Оскільки фокус ігор у Баку 2015 переміститься знову до столичного Олімпійського стадіону, для церемонії закриття, провідні європейські спортсмени матимуть змогу пригадати здобутий досвід та не менш незабутні місця узбережжя Каспійського моря.

Генеральний директор Операційного комітету перших Європейських ігор у Баку Саймон Клегг на прес-конференції розповів, що церемонія закриття дуже відрізнятиметься від тої, що відкривала ігри: "Вона буде нагадувати карнавал. А про інші деталі розповісти не можу – усе тримається в таємниці".

А поки Європейські ігри тривають і спортсмени продовжують борися за медалі перших континентальних змагань такого масштабу. На цю мить в арсеналі української збірної вже 36 нагород. Золото наші спортсмени здобули у змаганнях з фехтування, боротьби, стрільби з лука, плаванні та художній гімнастці. Хороші результати команда показала також у спортивній гімнастиці, синхронному плаванні, велоспорті.

На які ще перемоги здатні українські спортсмени – дивіться в ексклюзивних онлайн-трансляціях на сторінці Європейських ігор на сайті UΛ:Першого.

Фото – baku2015.com

Читайте також: