:
П'ятирічному Ярославу Стрембовському терміново потрібна ваша допомога

П'ятирічному Ярославу Стрембовському терміново потрібна ваша допомога

11 жовтня 2013

П'ятирічному Ярославу Стрембовському терміново потрібна ваша допомога. Два роки тому лікарі виявили у дитини пухлину головного мозку. Високодозна хіміотерапія результатів не дала: хвороба прогресує. Врятувати життя хлопцю можуть в англійській клініці. Щоправда, за лікування треба заплатити величезну суму - півтора мільйона гривень. Мама, яка виховує Ярослава сама, просить усіх небайдужих допомогти єдиному синові.

Важко повірити, що цей хлопець від народження був нікому не потрібен, від нього відмовилася рідна матір. Ярослав мав усі шанси рости сиротою. Якби не Надія з чоловіком

Надія Стрембовська, мати Ярослава:

- Мы очень долго лечились и мы решились на такой шаг в жизни, как усыновление. Очень были рады, счастливы этому малышу хорошему.

Вони знайшли одне одного. Далі були три роки безмежного щастя. Яке перекреслила хвороба Ярослава. У малого знайшли пухлину головного мозку. Медики не давали жодних шансів на одужання.

- Я говорила врачам и Господа Бога просила - он должен жить.

Зараз Ярославові 5 років, і він вже призвичаївся жити в лікарні. У нього навіть вдома забавки тематичні.

За два роки лікування Ярослава двічі опромінювали, він переніс три операції та 26 курсів хіміотерапії. Виявилося, цього замало...

Віра Редькіна, гематолог:

- К сожалению, у нас остается признаки остаточной опухоли и в настоящее время ребенок получает поддерживающую полеативную химиотерапию.

Це лише спроба протриматися, але не порятунок. Щоб жити, Ярославу необхідне лікування за кордоном. Одна з англійських клінік чекає на хлопця. Поїхати туди бажано було б ще вчора. От тільки на це потрібні великі гроші - півтора мільйона гривень.

Надія Стрембовська, мати Ярослава:

- На данный момент я воспитываю ребенка одна, папа, на жаль, ушел из жизни - умер. У него только есть я и небезразличные люди, которые нам помогут.

Зовсім малий та вже такий мужній, крізь біль та слабкість він завжди всміхається. От тільки з новою зачіскою змиритися не може.

Надія Стрембовська, мати Ярослава:

- Как вчера его налысо подстригали и он кричал - тетя больше не приходи и никогда мои волосики не подстригай.

Малий вірить - чуприна відросте, і він буде жити довго й щасливо. Тож просто не дозволяє мамі плакати.

Надія Стрембовська, мати Ярослава:

- Когда часто я плачу - он мне все время говорит: "Мамочка - не плачь, я буду жить!"

Після смерті чоловіка, Надія виховує сина сама. Ярослав - найдорожче, що є в її житті. Та без вашої допомоги хлопець не житиме.

Автори: Аліна Орищин, Роман Соколан, Геннадій Осьмак. Перший національний.

Телефон:

(098)379-92-98
(066)115-23-63
Надія Стрембовська

Реквізити для допомоги:

Приватбанк, карта № 5168 7572 0884 0332

Читайте також: