:
Джамала коментуватиме фінал Євробачення-2018 на Суспільному!

Джамала коментуватиме фінал Євробачення-2018 на Суспільному!

04 травня 2018

Міжнародний пісенний конкурс Євробачення цього року пройде у Лісабоні (Португалія). Україну на конкурсі представлятиме співак MELOVIN з піснею "Under the Ladder".

Пряму трансляцію першого півфіналу Євробачення-2018, який відбудеться 8 травня, в ефірі телеканалів UA: ПЕРШИЙ та UA: КРИМ коментуватимуть ведучий Євробачення-2017 Тімур Мірошниченко і представниця України на конкурсі в 2014 році в Копенгагені Марія Яремчук. Другий півфінал, 10 травня, Тімур Мірошниченко коментуватиме разом із представницею України на Євробаченні-2010 в Осло співачкою Alyosha. А фінал Євробачення-2018, який пройде 12 травня, коментуватимуть Тімур Мірошниченко та переможниця Євробачення-2016 у Стокгольмі – співачка Джамала. Відео з коментаторської студії транслюватиметься наживо на сторінках UA: Євробачення і UA: ПЕРШИЙ у Facebook, а також на YouTube-каналі UA: ПЕРШИЙ. Крім того, під час трансляції ви матимете змогу поставити питання до коментаторів в YouTube-чаті.

Також оголошено склад українського національного журі міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2018, які разом із українськими глядачами вирішуватимуть долю балів від України для кожної з країн-учасниць.

Голова журі Віталій Климов – український музичний продюсер та кліпмейкер, відомий завдяки співпраці з гуртами "Табула Раса", "Океан Ельзи", співачкою Альоною Вінницькою.

Члени журі:

  • Alloise – співачка, актриса театру "КРОТ", авторка пісень і вокалістка групи Gorchitza, а також фронтвумен сольного бенду ALLOISE.
  • Артур Данієлян – саунд-продюсер гуртів "Без Обмежень", "Тартак", "Юркеш", "Фіолет"; засновник студії звукозапису Bedroom 43.
  • Христина Соловій – українська співачка, музикант, композитор. Стала популярною завдяки авторській пісні "Тримай", відео до якої має більше 18 млн. переглядів на Youtube.
  • Денис Жупник – ведучий радіостанції "ХітФм", шоумен, актор, ведучий заходів, учасник вокального шоу "Голос Країни", учасник розважального телешоу "Зіграй в ящик" (1+1).

Усі три шоу Євробачення-2018 телеканали UA: ПЕРШИЙ та UA: КРИМ покажуть наживо 8, 10 і 12 травня.

Читайте також: