:
Новий проект Суспільного мовника про інклюзивність “Разом”

Новий проект Суспільного мовника про інклюзивність “Разом”

19 листопада 2018

Прем’єра на телеканалі Суспільного телебачення UA:Перший! З 19-го листопада, щопонеділка о 19:00 на глядачів чекає новий проект “Разом”, створений творчим об’єднанням спортивних програм Суспільного мовника.

“Разом” – це зворушливі, незвичайні та подекуди надможливі історії людей, які мають інвалідність, але, попри обставини, знаходять своє місце у соціумі. Це проект про інклюзивність та про людей, які звикли допомагати іншим замість просити допомоги для себе. Щодня вони власним досвідом та власним життям доводять, що інколи неможливе стає можливим.

Наприклад, герой першого випуску з дитинства має важке ураження опорно-рухового апарату, але не просто вижив всупереч прогнозам лікарів, а й допомагає знайти своє місце у житті тим, хто потрапив у біду.

Українське суспільство поки що не звикло до людей з інвалідністю на вулиці, в громадських закладах та й просто – поруч, в одному інформаційному просторі. Тому ведуча Дар’я Кузнецова спробує разом з героями програми зруйнувати стереотипи та показати життя цих особливих людей яким воно є щодня.

“Чому я не такий, як більшість людей?”, “Чому оточуючі не сприймають мене як рівного?”, “Хіба я не маю права на повноцінне життя?” – ці питання турбують героїв проекту “Разом” мало не щодня, але відповіді на них ми спробуємо знайти усі разом.

Читайте також: