:
Результати жеребкування півфіналістів Національного відбору на Євробачення-2019

Результати жеребкування півфіналістів Національного відбору на Євробачення-2019

22 січня 2019

Сьогодні телеканали UA: ПЕРШИЙ та СТБ провели жеребкування півфіналістів Національного відбору на Євробачення-2019. Отже, 9 і 16 лютого порядок виступів учасників буде таким:

1-й півфінал (9 лютого)

  1. The Hypnotunez
  2. LETAY
  3. VERA KEKELIA
  4. ЦеШо
  5. YUKO
  6. MARUV
  7. Brunettes Shoot Blondes
  8. BAHROMA

2-й півфінал (16 лютого)

  1. Ivan NAVI
  2. ANNA MARIA
  3. KAZKA
  4. КiRA MAZUR
  5. LAUD
  6. KHAYAT
  7. Braii
  8. Freedom jazz

Також сьогодні, за кілька годин до жеребкування півфіналістів Національного відбору на Євробачення-2019, стало відомо, що одна з учасниць – TAYANNA – прийняла рішення відмовитися від боротьби за право представити Україну. Це була б третя спроба співачки поїхати на Євробачення. У соцмережах TAYANNA опублікувала таке: "Друзi, вітаю! Маю для вас важливе повідомлення. Вчора ввечері я прийняла дуже непросте, але усвідомлене для себе рішення. Цього року я не братиму участь в Національному відборі на Євробачення. Вiрю, що так буде краще для всіх. Сподiваюсь, що ви поставитесь до цього з повагою та розумiнням".

У зв’язку із цим під час жеребкування було оголошено нового виконавця, який візьме участь у Нацвіборі замість TAYANNA – гурт MARUV.

Хто з артистів представлятиме Україну на Євробаченні в Ізраїлі, стане відомо в фіналі Нацвідбору 23 лютого.

Нагадаємо, прямі ефіри Національного відбору-2019 відбудуться 9, 16 (півфінали) і 23 лютого (фінал) одночасно на телеканалах UA: ПЕРШИЙ та СТБ.

У журі конкурсу цього року Джамала, Андрій Данилко та Євген Філатов. Музичний продюсер Національного відбору – Руслан Квінта. Ведучий прямих ефірів – Сергій Притула.

Читайте також: