:
Нацвідбір на Євробачення-2020: де дивитися і як обирати у першому півфіналі

Нацвідбір на Євробачення-2020: де дивитися і як обирати у першому півфіналі

06 лютого 2020

Цієї суботи, 8 лютого, о 19:00 відбудеться перший півфінал Національного відбору учасника від України на міжнародний пісенний конкурс «Євробачення-2020». UA: Суспільне мовлення покаже шоу наживо на теле-, радіо- та діджитал-платформі.

Побачити пряму трансляцію Нацвідбору на Євробачення-2020 глядачі зможуть на суспільних каналах UA: ПЕРШИЙ і UA: КУЛЬТУРА. На регіональних каналах Суспільного мовника дивіться повтор наступного дня — у неділю, 9 лютого, о 20:00.

Також Нацвідбір покажуть на онлайн-платформах Суспільного:

Суспільне радіо робитиме живі включення з Нацвідбору — слухайте на UA: Українське радіо. Фінал конкурсу на своїх хвилях транслюватиме UA: Радіо Промінь.

У першому півфіналі Нацвідбору на Євробачення-2020 виступлять восьмеро учасників, їхній порядок визначили результати жеребкування:

  1. Гурт [O] з піснею «Там, куди я йду»;

  2. JERRY HEIL — пісня «Vegan»;

  3. Katya Chilly — пісня «Піч»;

  4. KRUTЬ — пісня «99»;

  5. GO-A з піснею «Соловей»;

  6. CLOUDLESS — пісня «Drown Me Down»;

  7. GIO — пісня «Feeling so lost»;

  8. Assol — пісня «Save It».

Обрати представника від України на Євробачення-2020 глядачі зможуть за правилами голосування. Результати голосування глядачів (50%) і суддів (50%) додадуть і за підсумками сформують рейтингову таблицю. Якщо два або більше учасників наберуть однакову кількість балів, то перевагу матиме той, за кого проголосувало більше глядачів.

Нагадаємо, прямі ефіри Національного відбору на Євробачення-2020 відбудуться 8, 15 (півфінали) та 22 лютого (фінал). За право представити Україну на міжнародному пісенному конкурсі в Нідерландах боротимуться 16 конкурсантів. Про найцікавіші моменти, які залишилися поза ефіром, глядачі Суспільного дізнаються в програмі «Щоденник Нацвідбору учасника від України на Євробачення-2020».

Читайте також: