:
«Зворотний відлік» на Суспільному: про конфлікт у «Нафтогазі», перспективи співпраці з «Газпромом» та зміни в Офісі президента

«Зворотний відлік» на Суспільному: про конфлікт у «Нафтогазі», перспективи співпраці з «Газпромом» та зміни в Офісі президента

13 лютого 2020

Уже сьогодні, 13 лютого, о 18:25 у студії політичного токшоу «Зворотний відлік» говоритимуть про резонансний конфлікт через премії в НАК «Нафтогаз України», перспективу співпраці з «Газпромом», а також про мирову угоду з «Укрнафтою». Також народні обранці розкажуть про можливе переформатування уряду та представників в Офісі президента.

До студії політичного токшоу «Зворотний відлік» запрошені: виконавчий директор «Нафтогазу України» Юрій Вітренко, народна депутатка від фракції «Європейська Солідарність» та ексміністерка в справах ветеранів Ірина Фріз, народний депутат від фракції «Батьківщина» Валентин Наливайченко, народна депутатка від фракції «Слуга народу» Роксолана Підласа й народна депутатка від фракції «Голос» Леся Василенко.

Ведучі політичного токшоу «Зворотний відлік» Мирослава Барчук та Павло Казарін разом з експертами та аудиторією ставитимуть запитання гостям студії. Серед відомих експертів — економіст Сергій Фурса, керівник Центру суспільно-інформаційних технологій «Форум» Валерій Димов, директор Школи політичної аналітики НаУКМА Максим Яковлєв, директор Центру досліджень енергетики Олександр Харченко, журналіст Юрій Смірнов, блогер Андрій Карпов, журналіст Богдан Буткевич, а також редактор VoxCheck Максим Скубенко.

Нагадаємо, що охочі можуть потрапити до студії політичного токшоу «Зворотний відлік» і поставити запитання гостям. Для цього потрібно зареєструватися за посиланням.

Дивіться політичне токшоу «Зворотний відлік» щочетверга о 18:25 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ, на YouTube і Facebook-сторінці.

Читайте також: