:
«Перша шпальта» на Суспільному: оцінка чисельності населення, пільгові кредити для бізнесу та День святого Валентина

«Перша шпальта» на Суспільному: оцінка чисельності населення, пільгові кредити для бізнесу та День святого Валентина

14 лютого 2020

Сьогодні, 14 лютого, о 21:45 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ у програмі «Перша шпальта» ведучі Андрій Юхименко й Олег Гавриш обговорюватимуть найактуальніші події з експертами.

В Україні наприкінці січня провели розрахунок чисельності населення. З’ясувалося, що в країні живе 37 із половиною мільйонів осіб. Що ці цифри означають для підприємців? Як Кабмін планує полегшити роботу бізнесу? Які перешкоди усунуть найближчим часом для бізнесменів і як зміниться адміністрування податків? Про все це розповість у програмі «Перша шпальта» міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет.

На початку лютого в Україні запустили програму пільгових кредитів для бізнесу. У її межах цьогоріч виділили 2 мільярди гривень для більш ніж 50 тисяч доступних кредитів. Про те, що дасть нова система кредитування підприємцям — дізнайтеся з дискусії заступника голови правління одного з банків, які надають пільгові кредити, і виконавчої директорки Європейської бізнес-асоціації Анни Дерев’янко.

14 лютого в Україні відзначають День святого Валентина. Це свято важливе не тільки для закоханих, а й для підприємців. Які прийоми використовує бізнес для зростання продажів, дивіться в репортажі кореспондента «Першої шпальти» Євгена Черновалова.

Нагадаємо, економічна програма «Перша шпальта» виходить на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ щоп’ятниці о 21:45. Повтор дивіться в понеділок о 17:30.

Читайте також: