:
У політичному токшоу «Зворотний відлік» обговорять міжнародну безпеку України та військову ситуацію на сході

У політичному токшоу «Зворотний відлік» обговорять міжнародну безпеку України та військову ситуацію на сході

20 лютого 2020

Уже сьогодні, 20 лютого, о 18:25 у студії політичного токшоу «Зворотний відлік» говоритимуть про найважливіші події в Україні: фронт і спільне патрулювання на сході України, результати Мюнхенської конференції з безпеки та вшанування героїв Небесної сотні.

До студії політичного токшоу «Зворотний відлік» запрошені: родичі загиблих на Майдані, зокрема Юрій Войтович, представники громадської організації «Родини Небесної Сотні» Юрій Аксенин, Ігор Кульчицький та Ірина Дідич, а також слідчий Державного бюро розслідувань Олександр Чорноблавський, ветерани АТО Андрій Римарук і Мартин Брест та керівник «Фонду «Мир і Ко» Мирослав Гай. Крім них, до головної дискусії країни долучаться народна депутатка від фракції «Європейська Солідарність», голова комітету з питань інтеграції України з ЄС Іванна Климпуш-Цинцадзе, народна депутатка від фракції «Слуга народу» Ірина Верещук і народна депутатка від фракції «Голос» Інна Совсун.

Ведучі політичного токшоу «Зворотний відлік» Мирослава Барчук та Павло Казарін разом з експертами та аудиторією ставитимуть запитання гостям. Серед відомих експертів — адвокати родин Небесної сотні Євгенія Закревська й Віталій Титич, журналіст Данило Мокрик, політичний експерт Валерій Клочок, політолог Володимир Фесенко, журналістка Ольга Мусафірова, а також редактор VoxCheck Максим Скубенко.

Нагадаємо, політичне токшоу «Зворотний відлік» виходитиме з 24 лютого щопонеділка о 21:30 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ.

Охочі можуть потрапити до студії політичного токшоу «Зворотний відлік» та поставити запитання гостям у прямому ефірі. Для цього потрібно зареєструватися за посиланням.

Читайте також: