:
«Перша шпальта» на Суспільному: медобладнання, дефолт та інтернет-продажі

«Перша шпальта» на Суспільному: медобладнання, дефолт та інтернет-продажі

27 березня 2020

Сьогодні, 27 березня, о 21:45 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ у програмі «Перша шпальта» ведучі Андрій Юхименко й Олег Гавриш обговорюватимуть з експертами найактуальніші події, що сталися за цей тиждень.

Коронавірус уже зупинив багато процесів у суспільстві. Але водночас залишаються відкритими безліч запитань. Чи готова українська медицина до значної кількості хворих на коронавірус? Чому в аптеках і магазинах бракує масок? Як заробляють на вірусі постачальники медичного обладнання та матеріалів? Про це й не тільки розповів засновник мережі магазинів «Медтехніка» Олексій Давиденко.

Чим загрожує Україні дефолт, можливість якого нині активно обговорюють? У програмі «Перша шпальта» на цю тему подискутують керівник аналітичного відділу інвестиційної компанії Concorde Capital Олександр Паращій та кандидат економічних наук Олександр Хмелевський.

Коронавірус прискорив процес переходу бізнесменів в інтернет. Але як працюють продажі через інтернет? Що треба знати, щоб, маючи навіть недорогий товар, успішно налагодити збут — глядачі дізнаються в сюжеті програми.

Нагадаємо, економічна програма «Перша шпальта» виходить на суспільному каналі UA: ПЕРШИЙ щоп’ятниці о 21:45. Повтор дивіться в понеділок о 17:30.

Читайте також: