:
Стартував новий проєкт «Суспільне спорт: на карантині»

Стартував новий проєкт «Суспільне спорт: на карантині»

27 березня 2020

Команда програми «Спорт» суспільного телеканалу UA: ПЕРШИЙ презентувала новий проєкт — «Суспільне спорт: на карантині». Щовечора в будні на фейсбук-сторінці Суспільне Спорт з’являтимуться оновлені випуски новин.

Попри те, що вся країна перебуває на карантині, спортивна команда Суспільного працює далі. Відтепер спортивні новини виходитимуть у форматі квартирника. Навіть за таких умов журналісти потішать глядачів ексклюзивними матеріалами й коментарями спортсменів.

Перші два випуски «Суспільне спорт: на карантині» дивіться на фейсбук-сторінці Суспільне Спорт.

Спортивна журналістка та ведуча програми «Спорт» на телеканалі UA: ПЕРШИЙ Дар’я Кузнецова поділилася враженнями про новий формат роботи.

«Удома, як на мене, працювати важче, багато незначних факторів, які відволікають. Наприклад, коли операторка Світлана Коваль привезла техніку, і ми, виставляючи плани, рухали меблі, виявилося, що де-не-де назбиралося багато пилу в моїй квартирі, і я одразу почала прибирати. До того ж це новий формат як для спортивної редакції Суспільного, так і для медіапростору України. Але виклики роблять нас лише сильнішими, тож упевнена, що ця ідея сподобається нашим глядачам. Тим паче, що ми вже маємо багато схвальних відгуків. Можливо, щось таке робитимемо й у післякарантинні часи. А поки працюємо з огляду на можливості. Наразі роботи тільки побільшало, тож ми залишаємося в тонусі! Усім здоров’я!» — розповіла Дар’я Кузнецова.

Усі матеріали, які не потрапили до ефіру програми, читайте в розширеному варіанті на фейсбук-сторінці Суспільне Спорт і стежте за оновленнями.

Читайте також: