:
«Зворотний відлік» на Суспільному: боротьба проти коронавірусу та як психологічно вистояти під час карантину

«Зворотний відлік» на Суспільному: боротьба проти коронавірусу та як психологічно вистояти під час карантину

30 березня 2020

Уже сьогодні, 30 березня, о 21:30 у студії політичного токшоу «Зворотний відлік» говоритимуть про найважливіші події в Україні: ситуацію з коронавірусом, соціально-економічну кризу та про те, як психологічно вистояти під час карантину.

До студії політичного токшоу «Зворотний відлік» запрошені: народний депутат від фракції «Слуга народу» Єгор Чернєв, народний депутат від фракції «Європейська Солідарність» Олексій Гончаренко, народна депутатка, голова партії «Голос» Кіра Рудик, психологиня Світлана Ройз та психолог і лектор Валерій Дорожкін.

На онлайн-зв’язку зі студією будуть поет і прозаїк Юрій Андрухович та акторка Антоніна Хижняк.

Ведучі політичного токшоу «Зворотний відлік» Мирослава Барчук і Павло Казарін модеруватимуть головну дискусію країни.

Цього разу експертами в студії будуть: журналістка та телеведуча Лариса Волошина, політолог Олексій Голобуцький, народна депутатка 8-го скликання Верховної Ради України від фракції «Самопоміч» Олена Сотник, журналіст Єгор Чечеринда, а також редактор VoxCheck Максим Скубенко.

Нагадаємо, політичне токшоу «Зворотний відлік» виходить щопонеділка о 21:30 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ, а також на діджитал-платформах Суспільного мовника: YouTube і Facebook-сторінці.

Читайте також: