:
У «Зворотному відліку» говоритимуть про геноцид кримських татар та економічну кризу

У «Зворотному відліку» говоритимуть про геноцид кримських татар та економічну кризу

18 травня 2020

Уже сьогодні, 18 травня, о 21:35 у студії політичного токшоу «Зворотний відлік» обговорять найважливіші події в Україні: результати позачергового засідання Верховної Ради й новий законопроєкт, який має на меті дозволити подвійне громадянство, перспективи співпраці з МВФ та наслідки карантину для економіки країни. Також говоритимуть про сталінські репресії, геноцид кримськотатарського народу й значення історії для сучасної України.

До дискусії в студії «Зворотного відліку» запрошені: постійний представник президента України в АР Крим Антон Кориневич, народний депутат від фракції «Голос» Рустем Умєров, народний депутат від «Європейської Солідарності» Ахтем Чийгоз та релігієзнавець і громадський діяч Ігор Козловський. Також до розмови долучаться депутатка від фракції «Слуга народу» Роксолана Підласа, депутатка від фракції «Європейська Солідарність» Марія Іонова та депутат від фракції «Голос» Ярослав Юрчишин.

Читайте також: Документальний серіал «На варті» покажуть на каналі UA: ПЕРШИЙ

Ведучі політичного токшоу «Зворотний відлік» Мирослава Барчук та Павло Казарін разом із незалежними експертами ставитимуть запитання гостям студії.

Серед відомих експертів — політична діячка й журналістка Еміне Джепар, муфтій Духовного управління мусульман України «Умма» Саїд Ісмагілов, журналіст Роман Сущенко, громадський активіст Сергій Стерненко, журналістка Наталя Соколенко, голова ради Лабораторії законодавчих ініціатив та громадська активістка Світлана Матвієнко, журналіст Єгор Чечеринда, журналіст і волонтер Дмитро Крапивенко, а також редактор VoxCheck Максим Скубенко.

Нагадаємо, політичне токшоу «Зворотний відлік» виходить щопонеділка о 21:35 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ, а також на діджитал-платформах Суспільного мовника: YouTube і Facebook-сторінці.

Читайте також: