:
Лауреатом Премії Ґонґадзе в прямому ефірі UA: КУЛЬТУРА став Павло Казарін

Лауреатом Премії Ґонґадзе в прямому ефірі UA: КУЛЬТУРА став Павло Казарін

21 травня 2020

Цьогорічним лауреатом Премії імені Георгія Ґонґадзе став журналіст та ведучий політичного токшоу «Зворотний відлік» на Суспільному Павло Казарін.

Журналіст, публіцист і блогер Павло Казарін співпрацював із багатьма телеканалами й уже понад рік є ведучим політичного токшоу «Зворотний відлік» на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ.

У своїй промові лауреат подякував колегам у номінації і тих проєктах, із якими співпрацював, зокрема колегам із Суспільного мовника.

«Завдяки цим майданчикам я сформувався як журналіст. У нашій професії багато шансів програти. Ми живемо в реальності, коли за нашу свідомість борються всі, але я не бачу жодного приводу складати зброю в боротьбі, коли є справа, якій ти можеш присвятити своє життя. Дезертирувати не будемо, це було б нечесно щодо людини, ім’я якої має ця премія», — підсумував лауреат Премії імені Георгія Ґонґадзе Павло Казарін.

Телеверсію церемонії нагородження створила команда суспільного телеканалу UA: КУЛЬТУРА. За словами виконавчого продюсера каналу Лук’яна Галкіна, виробництво телеверсії Премії імені Георгія Ґонґадзе є частиною оновленої стратегії каналу, що має представляти розмаїття культурних і соціальних ініціатив країни.

Читайте також: