:
У «Зворотному відліку» обговорять рік президентства Зеленського та новий «касетний» скандал

У «Зворотному відліку» обговорять рік президентства Зеленського та новий «касетний» скандал

25 травня 2020

Уже сьогодні, 25 травня, о 21:35 у студії політичного токшоу «Зворотний відлік» говоритимуть про найважливіші події в Україні: підсумки року президентства Володимира Зеленського та його пресконференцію, скандал з оприлюдненими записами телефонних розмов колишніх президента України Петра Порошенка та віцепрезидента США Джо Байдена й перспективи мінських переговорів у форматі тристоронньої контактної групи.

Читайте також: Лауреатом Премії Ґонґадзе в прямому ефірі UA: КУЛЬТУРА став Павло Казарін

До головної дискусії країни запрошені: виконувач обов’язків голови Держекоінспекції України та екснардеп Єгор Фірсов, народна депутатка від фракції «Європейська Солідарність» Іванна Климпуш-Цинцадзе, голова фракції «Голос» у Верховній Раді Сергій Рахманін і депутатка від фракції «Слуга народу» Галина Янченко.

Ведучі політичного токшоу «Зворотний відлік» Мирослава Барчук та Павло Казарін разом з експертами в студії ставитимуть запитання спікерам.

Цього разу серед експертів будуть: ексдепутатка Верховної Ради та юристка Тетяна Острікова, політолог, журналіст і письменник Микола Давидюк, правознавець та колишній народний депутат Леонід Ємець, а також журналіст Богдан Буткевич.

Нагадаємо, політичне токшоу «Зворотний відлік» виходить щопонеділка о 21:35 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ, а також на діджитал-платформах Суспільного мовника: YouTube і Facebook-сторінці.

Читайте також: