:
Оголосили дати Євробачення-2021

Оголосили дати Євробачення-2021

15 червня 2020

Європейська мовна спілка назвала дати проведення пісенного конкурсу «Євробачення-2021». 18 травня та 20 травня відбудуться два півфінали, а 22 травня — фінал конкурсу.

Організатори вже розпочали підготовку, ділиться виконавчий продюсер події Сітце Баккер: «Музика, співаки, фани й змагання міжнародного рівня — це все поєднується в пісенному конкурсі «Євробачення» й робить його таким особливим. Маємо рік, щоб ретельно вивчити всі сценарії з учасниками, аби подія відбулася попри все. У нас на меті висота!»

Читайте також: Роберт Паттінсон та Джессі Айзенберг у п’ятірці фільмів про чоловіків на UA: КУЛЬТУРА

Найближчими місяцями вирішать, які елементи цьогорічної скасованої події залишать 2021 року. Зокрема, сцена в концертному залі Ahoy Arena в Роттердамі буде незмінною.

«Сцену перенесуть на наступний рік, адже її вже підготували. До того ж багато залежить від того, що можна буде зробити в запланований час, від доступності всіх залучених і самого духу 2021 року», — розповів Сітце Баккер.

На сьогодні 18 країн підтвердили, що їхні виконавці вдруге поспіль представлятимуть країну 2021 року. Переможці Нацвідбору-2020 гурт Go_A представлятимуть Україну на Євробаченні-2021.

На Євробаченні-2021 учасники мають презентувати нові пісні.

Зазначимо, Суспільний мовник планує транслювати Євробачення-2021.

Читайте також: