:
Активіст Гудименко про ефективність вуличних акцій «Демсокири» в програмі «Святі та грішні»

Активіст Гудименко про ефективність вуличних акцій «Демсокири» в програмі «Святі та грішні»

22 червня 2020

Уже сьогодні, 22 червня, о 21:40 вийде черговий випуск програми «Святі та грішні», яка відтепер щопонеділка в ефірі суспільного телеканалу UA: ПЕРШИЙ. Цього разу гостем стане лідер партії «Демократична Сокира» Юрій Гудименко.

Читайте також: Суспільне випустило першу в Україні серію подкастів-розслідувань

Юрій Гудименко — громадський діяч, блогер і співзасновник партії «Демократична Сокира». Активістську діяльність розпочав у Запоріжжі. Його не раз затримували правоохоронці, зокрема за марші на честь Романа Шухевича й облиття фарбою пам’ятника Дзержинському. Після Революції Гідності всі звинувачення проти Гудименка анулювали. 2018 року став співзасновником політичної сили «Демократична Сокира» й нині є одним із лідерів руху.

Про його запорізькі й нещодавні акції розпитає в програмі ведуча Мирослава Барчук. Також гість розкаже про своє ставлення до Петра Порошенка, скільки часу, на його думку, потрібно для реформування судів і силових структур та наскільки ефективними він вважає вуличні акції «Демсокири».

Дивіться відповіді на ці та інші запитання в програмі «Святі та грішні» з Мирославою Барчук щопонеділка о 21:40 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ та на YouTube і Facebook-сторінці.

Читайте також: