:
Тату і плацебо — UA: ПЕРШИЙ покаже прем’єри двох пізнавальних програм

Тату і плацебо — UA: ПЕРШИЙ покаже прем’єри двох пізнавальних програм

10 липня 2020

У суботу, 11 липня, суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ вперше покаже дві пізнавальні програми про філософію натільного малюнка «Зроби мені тату 2.0» та про можливості людського мозку — «Нові погляди на плацебо».

О 12:30 в ефір вийде програма «Зроби мені тату 2.0» про сакральне ставлення до малюнків на тілі. Якщо є поціновувачі мистецтва, які купують картини, то є й інші — які наносять їх собі як тату. Але перш ніж стати тим чи іншим поціновувачем, треба все добре зважити. Програма «Зроби мені тату 2.0» допоможе визначитися тим, хто вагається, і покаже сучасний розвиток та можливості тату для фанатів цього мистецтва.

Читайте також: Наука — це весело! Прем’єра дитячої програми «Шо? Як?» на UA: ПЕРШИЙ

О 13:00 глядачі побачать «Нові погляди на плацебо», де розкриються секрети мотивації мозку — від використання пігулок до операції. Як це працює? Своїм ефектом плацебо поділяться спортсмени, які користуються ним під час тренувань. Як імітація ліків дивовижним чином змушує людину почуватися краще? Для всіх прихильників та противників альтернативної медицини про нові можливості плацебо дослідники розкажуть у програмі «Нові погляди на плацебо».

Дивіться пізнавальні програми «Зроби мені тату 2.0» та «Нові погляди на плацебо» у суботу на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ, а також на сайті та у мобільному застосунку suspilne.tv для iOS й Android.

Читайте також: