:
Суспільне оголошує конкурс на пісню для Дитячого Євробачення-2020

Суспільне оголошує конкурс на пісню для Дитячого Євробачення-2020

05 серпня 2020

Суспільний мовник проведе мистецький конкурс, щоб обрати пісню для учасників національного відбору Дитячого пісенного конкурсу Євробачення-2020.

Прийом заявок розпочинається 5 серпня й триватиме до 11 серпня. У мистецькому конкурсі можуть узяти участь повнолітні дієздатні особи, які мали композиторський досвід.

Читайте також: Суспільне оголошує нацвідбір на Дитяче Євробачення за новими правилами

Суспільне обиратиме серед пісень з оригінальним текстом і музикою. Слова мають бути переважно українською мовою, до 40% тексту може бути англійською. Також серед вимог до пісні — її раніше не публікували й не виконували публічно. Її тривалість має бути не менше ніж дві хвилини тридцять секунд та не більше ніж три хвилини.

Для участі в мистецькому конкурсі до 11 серпня всі охочі мають надіслати на електронну адресу eurovision.song@suspilne.media заявку й файли, оформлені відповідно до вимог мистецького конкурсу.

Читайте також: Україна візьме участь у Дитячому Євробаченні-2020

Переможця мистецького конкурсу на пісню для Дитячого Євробачення-2020 оголосять до 14 серпня та укладуть договір на придбання авторських прав на пісню.

Нагадаємо, у середу, 5 серпня, Суспільний мовник розпочав прийом заявок на участь у національному відборі на Дитяче Євробачення-2020. Цьогоріч діти можуть узяти участь як із власною піснею, так із кавером пісні. Прийом заявок триватиме до 25 серпня. Дитяче «Євробачення-2020» відбудеться 29 листопада у Варшаві (Польща).

Читайте також: