:
«Перша шпальта» розкаже, коли з’явиться вакцина проти COVID-19 та як працює ринок газу для населення

«Перша шпальта» розкаже, коли з’явиться вакцина проти COVID-19 та як працює ринок газу для населення

07 серпня 2020

У п’ятницю, 7 серпня, о 17:30 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ у програмі «Перша шпальта» ведучі Андрій Юхименко та Яна Панюшкіна розкажуть про вакцину проти коронавірусу, про корупцію в Держгеонагляді та нові газові послуги.

У світі розробляють понад 140 вакцин проти COVID-19. Найбільше наблизилися до результату п’ять компаній: три американські, британська й китайська. На якому етапі перебуває розроблення вакцини й коли вона може з’явитися в Україні — дізнавався журналіст Олег Гавриш.

Андрій Юхименко під час інтерв’ю з головою Держгеонагляду Романом Опімахою розпитав, як той боротиметься з корупцією в галузі, й на якій стадії реформа Державної служби геології та надр.

З серпня в Україні запрацював ринок газу для населення, де клієнт сам може обирати постачальника залежно від ціни й сервісу. Чи справді це вигідно для споживачів і хто виграє фінансово з-поміж постачальників? Журналіст Олег Гавриш запросив подискутувати директора ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» Максима Рабіновича й голову правління «Асоціації постачальників енергоресурсів» Артема Компана.

Дивіться економічну програму «Перша шпальта» о 17:30 щоп’ятниці на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ та в мобільному застосунку suspilne.tv для iOS й Android.

Читайте також: