:
Фільми «Джульєтта» та «Дастардс» — кіновікенд на UA: ПЕРШИЙ

Фільми «Джульєтта» та «Дастардс» — кіновікенд на UA: ПЕРШИЙ

12 серпня 2020

На вихідних, 15 і 16 серпня, суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ покаже драматичний фільм «Джульєтта» й українську документальну стрічку «Дастардс». Початок сеансів о 22:00.

Читайте також: Об’єднані українським прапором — прем’єра власного фільму UA: ПЕРШИЙ «Мій прапор»

У суботу вийде драма відомого іспанського режисера Педро Альмодовара «Джульєтта». Головна героїня вже дванадцять років не одержувала звістки від доньки. Перебуваючи в цілковитій самотності, вона зважується зустрітися зі страхами минулого й зізнатися собі в жахливій помилці, яка зруйнувала її життя. Джульєтта повертається до рідного Мадрида й пише доньці листа, щоб чесно розповісти про всі події за останні тридцять років свого життя.
Фільм висунули на премію «Оскар» як найкращий фільм іноземною мовою, а також показали в межах програми 69-го Каннського кінофестивалю.

У неділю дивіться український документальний фільм «Дастардс». Дебютна стрічка режисера Станіслава Гуренка розповідає про чотирьох друзів, які вирушили в мотоподорож Західною Україною. Вони подолають сотні кілометрів мальовничими Карпатами, пройдуть через непрості випробування, щоб відчути справжню свободу. Стрічка про дружбу, пізнання себе й відкриття нових горизонтів не залишить байдужими глядачів.

Кінокартину презентували в програмі документальних фільмів на Каннському кінофестивалі. Під час роботи над фільмом знімальна група й герої подолали 1800 кілометрів шляху.

Нагадаємо, телеканал UA: ПЕРШИЙ щотижня транслює якісні українські й закордонні фільми.

Читайте також: