:
Зіркове журі в Нацвідборі на Дитяче Євробачення-2020

Зіркове журі в Нацвідборі на Дитяче Євробачення-2020

05 вересня 2020

Суспільне оголосило склад журі, котре обиратиме представника від України для участі в дитячому пісенному конкурсі «Євробачення-2020». Також одночасно розпочинається онлайн-голосування глядачів за переможця, яке триватиме з 5 по 7 вересня.

Читайте також: Пісня «Hello» у виконанні учасників Нацвідбору на Дитяче Євробачення

До складу журі увійшло п’ятеро зіркових співаків:

  • Джамала — співачка, переможниця Євробачення-2016;
  • Аліна Паш — українська співачка й реперка;
  • Тарас Тополя — соліст гурту «Антитіла», молодіжний посол UNICEF в Україні;
  • Руслана Хазіпова — акторка та вокалістка гурту «Dakh Daughters»;
  • Дмитро Шуров — соліст гурту «Pianoboy».

Також серед журі представники Суспільного — музикознавці й ведучі:

  • Лариса Клюєвська — музична редакторка UA: Радіо Промінь та колишня музредакторка MTV Україна;
  • Тімур Мірошниченко — ведучий суспільного телеканалу UA: ПЕРШИЙ, незмінний коментатор пісенного конкурсу «Євробачення»;
  • Любов Морозова — музикознавиця, музична критикиня й ведуча суспільного телеканалу UA: КУЛЬТУРА.

Голосування журі відбуватиметься на особистій сторінці кожного члена журі в соціальній мережі Instagram. Публікуючи ім’я учасника на власній сторінці, журі віддає свій голос за переможця Нацвідбору.

Одночасно розпочинається онлайн-голосування глядачів за переможця Нацвідбору на Дитяче Євробачення-2020, яке триватиме з 5 по 7 вересня. Усі охочі підтримати свого фаворита можуть проголосувати на сайті Нацвідбору. Для цього потрібно бути авторизованим у фейсбуці або пройти авторизацію.

Читайте також: Суспільне оголосило шорт-лист Нацвідбору на Дитяче Євробачення-2020

Учасник, котрий набере найбільшу кількість уподобань користувачів, отримає один голос. Цей голос додадуть до голосів членів журі.

Зазначимо, переможця обиратимуть з 11 учасників, які увійшли до шорт-листа: восьмеро виконують авторську пісню, двоє, що виконували кавери, тепер співають пісню, надану Суспільним, а одна учасниця потрапила до шорт-листа автоматично, завдяки найбільшій кількості лайків.

Сюжети про кожного з учасників шорт-листа можна переглянути тут.

«Цього року ми запропонували учасникам записати відповіді на кілька запитань і надіслати нам відео. Ми лише зробили монтаж. Так що все, що ви бачите в сюжетах — зняли самі учасники. На мій погляд, це допоможе краще зрозуміти учасника й відчути його енергетику», — зазначив виконавчий продюсер творчого об’єднання розважального мовлення телеканалу UA: ПЕРШИЙ Станіслав Мєдвєдєв.

Читайте також: Оголошено переможців конкурсу на пісню для Дитячого Євробачення-2020

Нагадаємо, цього року Суспільне проводить Національний відбір на Дитяче Євробачення-2020, у якому можна виконувати як оригінальні пісні, так і кавери. Дитяче Євробачення-2020 відбудеться 29 листопада у Варшаві (Польща).

Читайте також: