:
«Новини» на Суспільному виходитимуть із нової студії

«Новини» на Суспільному виходитимуть із нової студії

07 вересня 2020

Уже сьогодні, 7 вересня, о 21:00 транслюватимуть перший вихід «Новин», а о 21:25«Спорт» з оновленої Суспільної студії.

Читайте також: Оновлена Суспільна студія на UA: ПЕРШИЙ стартує наступного тижня

У середу, 8 вересня, о 12:00 стартує «Суспільна студія», котра мовитиме в будні зранку й ввечері майже чотири години.

За словами генерального продюсера інформаційного мовлення Суспільного Федора Скрипника, саме «Новини» є логічним стартом Суспільної студії:

«Мені здається абсолютно логічним давати старт чомусь новому саме через «Новини». Новини — завжди в авангарді. Готові першими брати на себе відповідальність перед аудиторією. Нічого не змінюється, крім місця зустрічі й оформлення. Вони будуть суттєво цікавішими за попередні».

Телеведуча «Новин» на Суспільному Анна Чередниченко розповіла, що з нетерпінням чекає нового сезону.

«Незмінними для телеглядачів будуть оперативні, максимально збалансовані, однозначно неупереджені й об’єктивні новини. Суспільне — уже бренд неупередженості та правдивої інформації в ефірі «Новин», це особливо важливо перед місцевими виборами.

Працювати саме для людей — те, що тримає нашу команду тут, дає нам мотивацію і сили розвиватися й працювати далі. «Новини» на Суспільному — на передовій!» — зазначила Анна Чередниченко.

Програма «Новини» виходить на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ у будні о 7:00, 8:00, 8:55, 13:00, 15:00, 18:00 та 21:00. У вихідні — о 7:00, 8:00, 9:00 та 21:00. В ефірі працюють Анна Чередниченко, В’ячеслав Афутін, Валерія Богренцова й Катерина Полякова.

Нагадаємо, Суспільна студія – це своєрідний об’єднаний конвергентний простір, який поєднує понад вісім годин мовлення випусків «Новин», «Спорту», «Суспільної студії» та регіонального шоу «Ранок на Суспільному».

Читайте також: