:
Хто боротиметься на виборах у Львові й на Донеччині: «Зворотний відлік» на Суспільному

Хто боротиметься на виборах у Львові й на Донеччині: «Зворотний відлік» на Суспільному

14 вересня 2020

У понеділок, 14 вересня, о 21:35 у студії суспільно-політичного токшоу «Зворотний відлік. Місцеві» говоритимуть про найважливіші події в Україні: як відбуватимуться місцеві вибори в Донецькій області та хто претендує на посаду міського голови Львова.

Читайте також: Наступного тижня про вир подій розкажуть ведучі «Суспільної студії» Москвіна, Сухан та Сніцарчук

До студії суспільно-політичного токшоу «Зворотний відлік. Місцеві» запросили: депутата від фракції «Європейська Солідарність», колишнього очільника Львівської облдержадміністрації Олега Синютку, депутата від фракції «Голос» Ярослава Рущишина, Дмитра Лубінця від депутатської групи «Партія «За майбутнє» та депутатку від фракції «Європейська Солідарність» Марію Іонову.

На скайп-зв’язку зі студією буде заступник начальника військово-медичного клінічного центру Західного регіону — начальник медичної частини Тарас Кльофа.

Ведучі токшоу «Зворотний відлік. Місцеві» Мирослава Барчук та Павло Казарін разом з лідерами громадської думки ставитимуть запитання гостям передачі. Цього разу до студії запрошені представники Львівщини та Донеччини: політолог Костянтин Батозький, журналіст й письменник Остап Дроздов, журналіст Роман Чайка та ветеран АТО й письменник Мартін Брест.

Жодного фейку не пропустить Максим Скубенко, який щопонеділка в прямому ефірі «Зворотний відлік. Місцеві» викриватиме маніпуляції передвиборчої кампанії в Україні.

Телеглядачі також мають змогу долучитися до ефіру та поставити своє запитання гостям студії або залишити коментар у Viber за номером +38 067 300 6700.

Аудиторія перебуватиме в студії з дотриманням соціальної дистанції та інших санітарних норм.

Дивіться новий сезон суспільно-політичного токшоу «Зворотний відлік. Місцеві» щопонеділка о 21:35 на телеканалі UA: ПЕРШИЙ, на всіх регіональних каналах Суспільного, а також слухайте в ефірі UA: Українське радіо й умикайте трансляцію на YouTube-каналі

Читайте також: