:
Хто стане першим на виборах у Дніпрі й Луцьку: «Зворотний відлік» на Суспільному

Хто стане першим на виборах у Дніпрі й Луцьку: «Зворотний відлік» на Суспільному

21 вересня 2020

У понеділок, 21 вересня, о 21:35 у студії суспільно-політичного токшоу «Зворотний відлік. Місцеві» говоритимуть про боротьбу на місцевих виборах у Дніпрі та Луцьку.

Читайте також: Зураб Аласанія, Мирослава Гонгадзе, Вахтанг Кіпіані та Ігор Балинський про справжнього журналіста на онлайн-дискусії «Ціна слова»

До студії суспільно-політичного токшоу «Зворотний відлік. Місцеві» запросили: представника партії «Слуга народу» Сергія Охріменка, радницю голови Дніпропетровської ОДА у 2015–2019 роках і представницю обласної команди партії «Пропозиція» Ольгу Горб, керівника Луцького міського осоредку партії «Європейська солідарність» й кандидата на посаду міського голови Луцька Юрія Моклицю та очільника Луцького міського осередку партії «Слуга народу» й кандидата на посаду Луцького міського голови Романа Бондарука.

На скайп-зв’язку зі студією будуть член політичної ради партії «Опозиційна платформа — Геннадій Гуфман та депутат Луцької міської ради й кандидат на посаду міського голови від партії «За майбутнє» Ігор Поліщук.

Ведучі токшоу «Зворотний відлік. Місцеві» Мирослава Барчук та Павло Казарін разом із лідерами громадської думки ставитимуть запитання гостям у студії. Цього разу на суспільно-політичне токшоу запросили: журналістку й політичну консультантку Марину Данилюк-Ярмолаєву, аналітикиню громадського руху «ЧЕСНО» у Волинській області Аріну Крапку, головного редактора видання «Український тиждень» Дмитра Крапивенка та журналіста й ведучого новин на суспільному телеканалі UA: ДНІПРО Віталія Лисенка.

Щоефіру Максим Скубенко викриватиме найгучніші фейки цьогорічної передвиборчої кампанії в Україні.

Телеглядачі також мають змогу долучитися до ефіру та поставити своє запитання гостям студії або залишити коментар у Viber за номером (067) 300-6700.

Аудиторія перебуватиме в студії з дотриманням соціальної дистанції та інших санітарних норм.

Дивіться новий сезон суспільно-політичного токшоу «Зворотний відлік. Місцеві» щопонеділка о 21:35 на телеканалі UA: ПЕРШИЙ, на всіх регіональних каналах Суспільного, а також слухайте в ефірі UA: Українське радіо й вмикайте трансляцію на ютуб-каналі.

Читайте також: