:
Кіновікенд на Суспільному: драма «За вітром» та чорна комедія «Зжерті левами»

Кіновікенд на Суспільному: драма «За вітром» та чорна комедія «Зжерті левами»

23 жовтня 2020

У суботу, 24 жовтня, о 22:00 суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ покаже драматичний фільм «За вітром», а о 23:00 суспільний телеканал UA: КУЛЬТУРА транслюватиме комедію «Зжерті левами».

Читайте також: Чому Пізанська вежа досі не впала: наукові проєкти на UA: КУЛЬТУРА

Фільм режисерки Беттіни Оберлі «За вітром» — історія кохання в мальовничій швейцарській далечині, на яке чекають випробування. Молода пара Полін та Алекс живе далеко за містом у єднанні з природою. Вони мають ферму, яка дає їм непоганий прибуток, і мріють про власне виробництво електроенергії. Будні подружжя непомітно минають у роботі й гармонії з навколишнім світом. Проте безхмарне життя Полін та Алекс похитнулося після приїзду Самуїла — майстра зі встановлення вітрової турбіни. Поліна помічає зміни в собі, а її спокій та внутрішня гармонія змінюються на бурхливі переживання.

У суботу на суспільному телеканалі UA: КУЛЬТУРА вийде чорна комедія режисера Джейсона Вінгарда «Зжерті левами». Головні герої — брати Піт й Омар після смерті бабусі стають на новий рівень дорослого життя. Знаючи тільки ім’я та місто, вони вирушають на пошуки батька Омара. Чи вдасться їм знайти його і свій новий дім?

Нагадаємо, суспільні телеканали UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА щовихідних показують якісні українські й закордонні фільми.

Читайте також: