:
Підбиваємо підсумки виборів у токшоу «Зворотний відлік. Місцеві» на Суспільному

Підбиваємо підсумки виборів у токшоу «Зворотний відлік. Місцеві» на Суспільному

26 жовтня 2020

У понеділок, 26 жовтня, о 21:35 у підсумковому випуску суспільно-політичного токшоу «Зворотний відлік. Місцеві» ведучі Мирослава Барчук та Павло Казарін із гостями студії обговорюватимуть результати місцевих виборів в Україні.

Читайте також: «Цей сезон «Зворотного відліку» був певним викликом для нас»

Цього разу до обговорення запросили: народну депутатку від фракції «Голос» Інну Совсун, народну депутатку й співголову фракції «Європейська солідарність» Ірину Геращенко та народну депутатку й заступницю голови фракції «Слуга народу» Олену Шуляк. На скайп-зв’язку зі студією будуть народний депутат від партії «Опозиційна платформа — за життя» Нестор Шуфрич.

У студії токшоу «Зворотний відлік. Місцеві» обговорюватимуть, як пройшли чергові вибори до органів місцевого самоврядування, причини низької явки виборців та на які результати голосування сподіваються різні політичні сили. Також глядачі дізнаються дані з екзит-полів і результати перших підрахунків ЦВК.

Разом із ведучими запитання гостям ставитимуть лідери громадської думки: генеральний директор Комітету виборців України Олексій Кошель, головний редактор видання «Український тиждень» Дмитро Крапивенко, старший аналітик Громадянської мережі ОПОРА Олександр Клюжев та керівник соціологічної групи «Рейтинг» Олексій Антипович.

За виступами депутатів у студії уважно стежитиме фактчекер та співведучий Максим Скубенко, який також долучатиметься до обговорення.

Телеглядачі мають змогу долучитися до ефіру й поставити своє запитання гостям студії або залишити коментар у Viber за номером (067) 300-6700.

Аудиторія перебуватиме в студії з дотриманням соціальної дистанції та інших санітарних норм.

Дивіться трансляцію токшоу «Зворотний відлік. Місцеві» на телеканалі UA: ПЕРШИЙ, на всіх регіональних каналах Суспільного, а також на ютуб-каналі.

Нагадаємо, у понеділок, 2 листопада, стартує новий сезон суспільно-політичного токшоу «Зворотний відлік».

Читайте також: