:
Уїк-енд на Першому

Уїк-енд на Першому

20 травня 2011

Вихідні вже так близько… І вікенд на Першому також! А отже, на тебе чекає чимало нових телесюрпризів!

Субота

О 13:00 у "Глибинному бурінні" - відома акторка та телеведуча, "народна няня" країни Анастасія Заворотнюк. Темою випуску стали жінки. Анастасія Заворотнюк розповіла про різницю між українськими і російськими жінками, поділилася своїми міркуваннями про жіноче щастя і успіх.

О 13:40 в "Так просто" - дует "Діафільми" святкуватимуть міжнародний День бармена та згадуватимуть своє минуле. Як Дантеса та Олійника називали у школі та ким вони працювали до того, як стали співаками? Чи не забув Вова прийомчики бармена, який напій навчиться готувати Вадим та що буде з ведучим Нікітою Добриніним після того, як він вип'є "Чорну Вдову"?

О 15:55 твій телевізор запалять футбольні пристрасті Української Прем'єр-ліги. На полі у поєдинку зійдуться "Іллічівець" (Маріуполь) та "Динамо" (Київ).

О 18:00 – Формула-1. Гран-прі Іспанії. Кваліфікація. Аудиторія змагань - 500 мільйонів. Відтепер українські глядачі - серед них.

О 19:55 – фільм Андрія Бенкендорфа "Бомж"… Доля повела себе з Миколою несправедливо, але він терпляче чекав своєї нагороди… Іноді капризи долі жорстокі, в одну мить вони можуть викинути з колишнього розміреного життя без права на повернення. Далеко не всі здатні впоратися з випробуваннями, залишивши при цьому чистоту душі та твердість духу. О 21:45 – 2 серія.

Неділя

О 9:05 -  в народ їде найміцніша пара української естради - Віталій та Світлана Білоножко! Птахівник з дитинства - Віталій ворожитиме на голубах та по вуха зануриться у сільську роботу. А його муза Світлана – відкриє в собі талант огородника та поділиться секретом привороту чоловіка на все життя. В програмі "Ближче до народу".

О 9:30 в програмі "Хто в домі хазяїн?" глядачі дізнаються, як проходила благодійна акція в притулку для тварин, познайомляться з рідкісною породою собак анатолійський карабаш, відвідають виставкову експозицію пернатих та завітають в гості до гурту "Алібі".

О 10:40 – елітний спорт на Першому – Міжнародний турнір з кінного спорту "Донбас-тур".

О 12:00 – пряме включення з офіційних державних заходів, присвячених 150-й річниці від дня перепоховання Т.Г.Шевченка, які відбудуться у м. Канів на Тарасовій горі.

О 12:20 – гала-фінал найблагороднішого конкурсу краси "Королева України". Дізнайся, хто стане найтитулованішою красунею країни.

О 14:55 Формула-1. Гран-прі Іспанії. Відчуй справжню швидкість на Першому.

О 18:10 в проекті "Про що кіно?" Савік Шустер та його гості обговорюватимуть взаємозв'язок між відносинами в сім'ї і пристрастю молоді до наркотиків. На прикладі фільму "Прогульники".

О 20:30 в проекті "Хочу, щоб ти була" глядачі Першого Національного, разом з Тетяною Нєдєльською  познайомляться з трьома вихованцями дитбудинку "Родина", що знаходить в селі Сезенків.

Проведи уїк-енд з Першим. Нам завжди є чим здивувати.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: