:
Тетяна Недєльська:

Тетяна Недєльська: "Поверніть сироті дитинство"

24 травня 2011

Програма Першого Національного "Хочу, щоб ти була" допомагає втілити заповітну мрію кожної дитини - сироти. Її ведуча Тетяна Недєльська знайомить телеглядачів з дітлахами, які потребують прийомних батьків.

5 червня 20.30 шанс знайти сім'ю отримають троє вихованців дитячого будинку "Родина".

Брати Владислав (9 років) та Артем (11 років) - натури артистичні, творчі. Хлопчики добре малюють і мріють стати художниками. А Владик, хоч маленький, але господарський. Прибирає свою кімнату, за квітами доглядає.

Десятикласниця Юля дуже скромна, сором'язлива дівчинка. Любить вишивати, малювати. Іноді грає у футбол. Але професію обрала творчу - візажист. Поки тренується на подружках - робить їм макіяж.

Програма "Хочу, щоб ти була" також знайомить телеглядачів з людьми, які вже всиновили одну дитину або декількох.
Віктор і Тетяна заради прийомних дітей змінили своє життя. Продали квартиру в Києві та переїхали в Обухівський район.

"Ми разом дев'ять років. Одружилися. Мріяли про велику родину. Але минав час, а дітки не нарождувались. Потім вирішили, навіщо чекати. Візьмемо на виховання малюка з дитячого будинку. Ми ж християни. Будемо дбати про діток, які залишилися без батьків.

Купили великий будинок на природі. Обладнали дитячу. Першим у нас з'явився Максим. Коли ми з ним тільки познайомилися, хлопчик здавався тихим, сором'язливим. А потім виявися такий енергійний, допитливий. Ми навіть розгубилися. Але, слава Богу, з часом все налагодилося.

Через деякий час дізнались, що у Максима є рідний брат - Артем. Хлопчик теж жив в інтернаті. Ну, не добре ж одну дитину пригріти, а іншу кинути напризволяще. Всиновили і Артема", - розповідає свою історію тато Віктор.

"Тетяна і Віктор не чекають подяки від прийомних синів. Але я думаю, діти, яким ці люди повернули дитинство, завжди будуть ставитися до них з любов'ю і теплом. Добро неодмінно повертається сторицею. Не бійтеся труднощів. Поверніть сироті дитинство", - звертаючись до телеглядачів, сказала Тетяна Недєльська.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: