:

"Вічний поклик" - кіноепопея на Першому

15 липня 2011

З 18 липня о 15:45 в ефірі Першого - телесеріал за романом Анатолія Іванова "Вічний поклик" про династію братів Савельевих - своєрідну хроніку життя сибіряків.

Історія родини Савельевих, вихідців з далекого сибірського села, розвертається на тлі історичних подій в Росії, що охоплюють період з 1902 по 1960 роки. На їхню долю випали три війни, революція, становлення нового ладу і всі драматичні події, які принесло двадцяте століття. Широкі й вільні сибірські простори, під стать їм душі людей, та й характери їх міцні і нестримні. Якщо вже вони люблять, то пристрасно і глибоко, якщо ненавидять, то до останнього подиху. А життя постійно вимагає від героїв "Вічного поклику" вибору між любов'ю і ненавистю.

Актори: Іван Лапіков, Петро Вельямінов, Олег Басилашвілі. Юхим Копелян, Владлен Бірюков, Микола Іванов, Вадим Спиридонов, Валерій Хлевінскій, Андрій Мартинов, Юрій Смирнов, Микола Єременко.

Дивіться тільки вартісне кіно. На Першому Національному.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,33% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: