:
Музичний продюсер Першого Національного Влад Багінський  нагороджений відзнакою

Музичний продюсер Першого Національного Влад Багінський нагороджений відзнакою "За заслуги перед ВМС ЗС України"

18 липня 2011

У понеділок, 18 липня за дорученням командувача Військово-Морських Сил Збройних Сил України адмірала Віктора Максимова, начальник Соціально-психологічного центру ЗС України капітан 1-го рангу Андрій Коренько виконав почесну місію – вручив пам’ятну відзнаку "За заслуги перед ВМС ЗС України" музичному продюсеру Першого Національного каналу - Владиславу Багінському.

Нагородження відбулося в рідних для Влада Багінського стінах Першого Національного, в теплій і дружній атмосфері його колег.
В своєму зверненні капітан 1-го рангу Андрій Коренько подякував музичному продюсеру каналу за підтримку в організації гала-концерту 03.07.11 у м. Севастополь з нагоди Дня флоту України і за розуміння флотських проблем: "Сьогодні ВМС – це живий і боєздатний організм, яким Україна може по праву пишатися. Президент України – Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Віктор Янукович у своєму привітанні з нагоди Дня флоту України чітко визначив завдання у сфері морської політики – Україна має стати великою морською державою. Виконання цього завдання потребує багатьох зусиль, у тому числі і підтримки людей, які не байдужі до майбутнього розвитку національного військового флоту. До таких людей військові моряки України зараховують і Вас, шановний Владиславе Вікторовичу".

У відповідь Влад Багінський підкреслив, що для нього така відзнака має велике значення: "Для мене честь приймати таку нагороду. І, звичайно, ми не збираємося зупинятися на досягнутому, будемо й надалі підтримувати військовий флот і нашу Батьківщину".

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,33% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: