:
Уїк-енд на Першому

Уїк-енд на Першому

22 липня 2011

Вихідні дарують можливість відпочити разом з улюбленими програмами на Першому Національному.

Субота, 23 липня:

О 12:30 програма "Країна якості" розкаже про: Нюанси телемагазинної торгівлі: як втратити гроші не встаючи з дивану? За допомогою якого приладу вимірюється об’єм газу? Які сонцезахисні креми слід брати із собою на відпочинок?

О 14:55 не пропустіть кваліфікацію Форули-1. Гран-прі Німеччини.

Анекдоти, побрехеньки і просто веселі історії, які розповідають члени гумористичного клубу "Золотий гусак", найсмішніші люди України. Нове засідання клубу дивіться о 19:25.

О 19:55 Національний відбір учасника Дитячого "Євробачення-2011" від України. Глядачі Першого Національного зможуть побачити, як проходив цьогорічний Національний відбір представника від України на Дитяче "Євробачення-2011".

Неділя, 24 липня:

О 09:05 Перший Національний покаже Півфінал Національного відбору Дитячого "Євробачення-2011". В Нацвідборі брали участь 65 самих яскравих номерів, які були відібрані на регіональних кастингах. На початку червня талановиті вокалісти і колективи з різних куточків України приїхали до Києва продемонструвати свою майстерність. І в чесному творчому поєдинку змагатися за путівку у Фінал Національного відбору, який пройде в дитячому таборі "Артек".

О 14:55 Формула-1. Гран-прі Німеччини. Поринь у справжній драйв і незабутні емоції, які дарують найшвидші машини світу на Формулі-1.

О 18:55 (1-й тайм) та о 19:55 (2-й тайм) дивіться за новими перипетіями в світі справжнього українського футболу. Цього разу на полі зійдуться "Шахтар" (Донецьк) та "Карпати" (Львів). Головним арбітром матчу призначено Сергія Бойко.

О 21:15 Перший Національний покаже Міжнародний дитячий фестиваль "Світ талантів. Цвіт нації".

Міжнародний дитячий фестиваль "Світ талантів. Цвіт Нації" - це незабутнє шоу талантів: маленькі співаки та співачки, актори, танцюристи, спортсмени. Різноманітні театри мод, шоу краси та ще багато сюрпризів від  енергійних, кмітливих та талановитих  дітей.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,33% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: