:
За новою перемогою. Хто співатиме за Україну на Дитячому Євробаченні?

За новою перемогою. Хто співатиме за Україну на Дитячому Євробаченні?

08 липня 2016

Цього року перемогу на Євробаченні у Стокгольмі здобула Джамала. Маємо шанс ще раз пережити фантастичні емоції, вітаючи переможця на європейській сцені.

Відсьогодні Національна телекомпанія України починає пошук пісні та виконавця, які гідні представляти України на Дитячому пісенному конкурсі Євробачення-2016.

Фінал конкурсу відбудеться у столиці Мальти – місті Валетта – 20 листопада. Маємо п’ять місяців, аби підготуватися якнайкраще.

UΛ:Перший оголошує старт національного відбору на Дитяче Євробачення-2016. Прийом заявок від співаків та співачок віком від 9 до 14 років триватиме до 10 серпня. Більше подробиць можна прочитати у Правилах національного відбору (завантажити).

13 серпня кожен із претендентів зможе представити свою пісню професійному журі та позмагатися за право потрапити у фінал національного відбору. За перебігом півфіналу у цей день можна буде спостерігати на YouTube-каналі UΛ:Перший.

У фіналі національного відбору, що запланований на вересень і транслюватиметься наживо на UΛ:Перший, найкращу пісню та виконавця разом із журі обиратимуть глядачі – шляхом інтерактивного голосування.

Стежте за новинами на нашому сайті та сторінках у Facebook i Twitter.

Фото: facebook.com/junioreurovision.

Читайте також: