:
Музичний дует Анаіт і Мері представлятиме Вірменію на Дитячому Євробаченні-2016 

Музичний дует Анаіт і Мері представлятиме Вірменію на Дитячому Євробаченні-2016 

11 серпня 2016

Представника Вірменії на Дитячому Євробаченні-2016 оголосив суспільний мовник цієї країни. Шляхом внутрішнього відбору творча команда експертів музичної індустрії обрали дует 13-річних співачок – Анаіт Адамян (Anahit Adamyan) та Мері Варданян (Mary Vardanyan). Пісню, з якою дует представлятиме країну на Мальті, буде презентовано восени.

Анаіт (Anahit) народилася в Сочі (Росія), але має дуже сильний зв’язок зі своєю батьківщиною, Вірменією. Дівчина співає з дитинства та почала свою професійну кар’єру у 2013 році, коли взяла участь у телевізійному проекті в Росії "Голос. Діти" і музичному конкурсі Ігоря Крутого "Битва талантів". Анаіт (Anahit) є великою шанувальницею Дитячого Євробачення та слідкує за конкурсом вже багато років. Вона завжди мріяла співати на великій сцені. "Для мене велика честь і я дуже щаслива, що в мене з’явилася така можливість представляти Вірменію на Дитячому Євробаченні цього року. Я не можу дочекатися моменту, коли виступатиму на сцені з Мері. Я впевнена, що нам вдасться вразити публіку!" – сказала Анаіт.

Мері (Mary) народилася в Варденісі (Вірменія). Вона почала свою музичну освіту в 2011 році. З того часу дівчина брала участь у численних музичних конкурсах та фестивалях, як у Вірменії, так і за межами країни. У 2015 році Мері виграла гран-прі на Міжнародному музичному фестивалі "Ренесанс". Дівчина дуже рада взяти участь у Дитячому Євробаченні: "Я завжди мріяла виступити на дитячому Євробаченні. Я не можу повірити, що моя мрія нарешті здійснилася! Я дуже рада, і я обіцяю, що ми з Анаіт зробимо все можливе, щоб вразити всіх глядачів у листопаді цього року!"

А поки конкурсна пісня представниць Вірменії ще не презентована, можна послухати кавери на відомі пісні у виконанні Анаіт і Мері:

Читайте також: