:
Півфінал національного відбору на Дитяче Євробачення-2016 відбудеться 13 серпня

Півфінал національного відбору на Дитяче Євробачення-2016 відбудеться 13 серпня

12 серпня 2016

Півфінал національного відбору на Дитяче Євробачення-2016 відбудеться у суботу, 13 серпня об 11:30 у Національній телекомпанії України і транслюватиметься на YouTube-каналі UΛ:Перший. Також відбір буде показаний у запису на телеканалі "Культура".

За право вийти у фінал українського етапу конкурсу змагатимуться 36 учасників. У нацвідбору візьмуть участь талановиті співачки і співаки з Київщини, Одещини, Тернопільщини, Івано-Франківщини, Чернігівщини, Запоріжжя, Хмельницької та Кіровоградської області.

Фіналістів обиратиме журі, до складу якого увійшли співачка і композиторка Марія Бурмака, співачка Світлана Тарабарова, генеральний директор телеканалів М1 і М2 Валентин Коваль, продюсер Вадим Лисиця та режисер-постановник Дитячого Євробачення-2013 Віктор Книш. Під час півфіналу журі виставлятимуть оцінки кожному з конкурсантів і у підсумку оберуть фіналістів національного відбору. Оцінки журі будуть опубліковані на сайті UΛ:Перший одразу по завершенні півфіналу.

Фінал національного відбору на Дитяче Євробачення-2016, під час якого і визначиться представник України на міжнародному конкурсі, відбудеться 10 вересня. Відбір UΛ:Перший покаже у прямому ефірі.

Нагадаємо, міжнародний фінал конкурсу відбудеться 20 листопада на Мальті. Зі своїми представниками на Дитячому Євробаченні-2016 вже визначилися Мальта, Вірменія, КЮР Македонія, Албанія і Болгарія.

Пряма трансляція півфіналу національного відбору на Дитяче Євробачення-2016:

Читайте також: