:
Україну на Дитячому Євробаченні-2016 представлятиме Софія Роль!

Україну на Дитячому Євробаченні-2016 представлятиме Софія Роль!

10 вересня 2016

Софія Роль стала переможницею національного відбору на Дитяче Євробачення-2016. Саме вона з піснею "Planet craves for love" представить Україну на міжнародному конкурсі, що цьогоріч пройде на Мальті 20 листопада.

Фінал нацвідбору на Дитяче Євробачення-2016 відбувся 10 вересня. За право представляти країну на міжнародному конкурсі змагалися 12 учасників: гурт "VoiceLand", Діана Сапожко, Денис Родін, Юлія Радчук, Дениса Довірак і Наталя Садова (дует), Аліса Панчук, Поліна Дашкова, Анастасія Багінська, Софія Лозіна, Софія Роль (переможниця), Андрій Бойко та Софія Шкідченко.

Переможця обирали шляхом змішаного голосування глядачів та журі. Телеглядачі могли надсилати за своїх фаворитів смс-повідомлення. Журі, до складу якого входили співачка та композиторка Марія Бурмака (голова журі), заступниця генерального директора Національної телекомпанії України Вікторія Романова, музичний продюсер Олександр Ксенофонтов, музичний і саунд-продюсер Вадим Лисиця та генеральний директор телеканалів М1 і М2 Валентин Коваль, ставили свої оцінки.

Результати голосування:

Україна стала восьмою країною, яка визначилася зі своїм представником на Дитячому Євробаченні-2016. До цього своїх виконавців уже назвали Албанія, Болгарія, Мальта, КЮР Македонія, Вірменія, Росія та Білорусь.

Переможний виступ представниці України на Дитячому Євробаченні-2016 Софії Роль під час національного відбору: https://youtu.be/ayyBe-z15Dc.

Усе шоу можна переглянути за посиланням https://youtu.be/GEt4p298NdQ.

Читайте також: