:
Джордж Міхаелідес представлятиме Кіпр на Дитячому Євробаченні-2016

Джордж Міхаелідес представлятиме Кіпр на Дитячому Євробаченні-2016

01 жовтня 2016

Після минулорічної перерви Кіпр повертається на Дитяче Євробачення. 13-річний Джордж Міхаелідес (George Michaelides) став переможцем національного відбору і представить свою країну на міжнародній сцені у листопаді на Мальті.

Джордж вже має значний досвід участі у міжнародних конкурсах. Нещодавно співак виступив на Spotlight Theatre Festival у Лондоні, а також як соліст у Лестер-сквер театрі. На Кіпрі він зіграв роль Charis у виставі Amanda The Musical у Строволос театрі Нікосії, а також у Театрі Дімотіко (Dimotiko Theatre) у Ларнаці. У минулому році Джордж виступав на телевізійному шоу Musical Kids у The Pavillion в Нікосії та у міському Королівському залі (Royal Hall).

У 2014-му Джордж взяв участь у чемпіонаті Європи з вуличного танцю "United Dance Open у Німеччині, де посів 3-тє місце у віковій категорії до 12 років. Хлопець тренувався з деякими із найвідоміших виконавців, хореографів і креативних директорів, таких як Лукас МакФерлейн, Гарет Уокер і Райан Дженкінс.

Окрім вистав у театральній школі Джордж активно займається бойовими мистецтвами і вже став володарем синього пояса з дзюдо. Останні кілька років активно підтримує місцеві благодійні організації та виступає на заходах зі збору коштів. У минулому році він був номінований на Paphos Hearts of Gold Award за свою роботу.

Пісня "Dance Floor", з якою Джордж виступить на конкурсі Дитяче Євробачення-2016, з’явиться вже найближчим часом.

Читайте також: