:
Якою буде сцена Дитячого Євробачення-2016?

Якою буде сцена Дитячого Євробачення-2016?

11 жовтня 2016

Організатор цьогорічного Дитячого Євробачення мальтійський мовник PBS показав перші проектні зображення майбутньої сцени конкурсу, який відбудеться 20 листопада у місті Валетта.

Цього року Дитяче Євробачення вперше проведуть у неділю в денний час. Раніше міжнародний фінал показували увечері в суботу, але цьогоріч вирішили переорієнтуватися на денний час, щоб зробити трансляцію більш зручною для сімейного перегляду.

Саме шоу відбудеться у республіканській залі Середземноморського конференц-центру. PBS, який уже організовував конкурс у 2014 році, цього року готує сучасне приміщення, в якому якнайкраще буде показана столиця Мальти Валетта. Делегації та міжнародна преса матимуть змогу побачити красу й інших приміщень головної арени конкурсу, які будуть доступні їм так само, як і додаткові заходи, заплановані на час події.

Головну пісню Дитячого Євробачення-2016 Embrace (Обійми), яку усі учасники конкурсу виконають під час прямого ефіру шоу в листопаді, поєднає у собі основні цінності конкурсу: зв’язок, різноманітність, творчість і повагу.

Читайте також: