:
Росію на Дитячому Євробаченні-2016 представить гурт Water of Life Project

Росію на Дитячому Євробаченні-2016 представить гурт Water of Life Project

12 жовтня 2016

Гурт Water of Life Project, який було створено спеціально для конкурсу, представить Росію на Дитячому Євробаченні-2016. Раніше країна назвала своєю представницею Софью Фісенко. Проте зараз для участі у Дитячому Євробаченні-2016 створено гурт, а однією з учасниць стала й Софья.

Назву для колективу – Water of Life Project – обрали відповідно до пісні, з якою дівчата виступатимуть на сцені республіканської зали Середземноморського конференц-центру 20 листопада у місті Валетта на Мальті.

У композиції Water of Life ідеться про те, що відбувається в душі тінейджерів, коли ті дорослішають. Авторками пісні стали солістка проекту Софья Фісенко та Рита Дакота.

Переможницю російського національного відбору обрали ще на початку літа. Тоді за право представляти свою країну на конкурсі на Мальті змагалося 16 виконавців із 12 російських міст, а перемогу здобула 14-річна Софія Фісенко з Новомосковська.

Росія бере участь у Дитячому Євробаченні з 2005 року. Наступного року із номером під назвою "Весняний Джаз" дует сестер Толмачевих здобув перемогу на конкурсі. А у 2014 році переможний дует представив Росію на Євробаченні.

Читайте також: