:
Фіамма Боччіа представить Італію на Дитячому Євробаченні-2016

Фіамма Боччіа представить Італію на Дитячому Євробаченні-2016

13 жовтня 2016

Дванадцятирічна співачка Фіамма Боччіа (Fiamma Boccia) із піснею "Cara Mamma" (Дорога мама) представлятиме Італію на Дитячому Євробаченні-2016 на Мальті.

Текст на пісню для конкурсу Фіамма написала спільно з Марко Ярделла (Marco Iardella) і Франческо Спадоні (Francesco Spadoni), які у співавторстві з Алессандро Жироні (Alessandro Ghironi) стали також композиторами "Cara Mamma" (Дорога мама).

Юна співачка живе у Флоренції зі своїми батьками й 14-річною сестрою Емілією. Улюбленими предметами Фіамми у школі є італійська, історія, музика, англійська, німецька та науки. Дівчина почала грати на піаніно та співати ще у 4-річному віці. А ще вона любить танці та акторську майстерність. Свій вільний час Фіамма зазвичай проводить з друзями, а також читає і слухає музику. Дівчина велика шанувальниця Гаррі Поттера. Вона з нетерпінням чекає свого виступу на конкурсі, де зможе гідно представити свою країну.

Італія вперше брала участь у Дитячому Євробаченні в 2014-му – тоді представник країни Вінченцо Кантіелло з піснею "Тu Primo Grande Amore" став тріумфатором конкурсу на Мальті.

Читайте також: