:
КЮР Македонія представила пісню та відео для Дитячого Євробачення-2016

КЮР Македонія представила пісню та відео для Дитячого Євробачення-2016

18 жовтня 2016

Представниця КЮР Македонії на Дитячому Євробаченні-2016 Мартія Станойкович (Martija Stanojković) представила офіційне відео на композицію Love Will Lead Our Way (Ljubovta ne vodi), з якою виступить на сцені конкурсу 20 листопада на Мальті.

Пісня була написана Мартією у співавторстві з талановитим композитором, сценаристом і продюсером Александаром Масевскі (Aleksandar Masevski). У 2004-му він був продюсером, аранжувальником та бек-вокалістом пісні Life, яку представник країни Тозе Проескі (Toše Proeski) виконав на сцені Євробачення у столиці Туреччини Стамбулі.

Цьогорічна представниця КЮР Македонії на Дитячому Євробаченні Мартія Станойкович свою музичну кар’єру розпочала ще у 4-річному віці, коли стала однією з учасниць танцювальної студії Ultra. У ній вона займалася протягом семи років, поки не стала учасницею популярного балканського шоу талантів Pink Stars, де посіла друге місце. А ще юна співачка є шанувальницею Джастіна Бібера.

Мартія з нетерпінням чекає свого виступу на Мальті. "Дитяче Євробачення дуже багато значить для мене. Це – новий досвід. Моє бажання збулося. Давайте насолоджуватися чудовим шоу разом з нами!" – каже співачка. КЮР Македонія дебютувала на Дитячому Євробаченні ще у 2003 році, але жодного разу не перемагала. Тепер головне бажання Мартії – здобути для своєї країни першу перемогу на конкурсі.

Читайте також: