:
Сербію на Дитячому Євробаченні-2016 представлятиме Дуня Желічіч

Сербію на Дитячому Євробаченні-2016 представлятиме Дуня Желічіч

21 жовтня 2016

Тринадцятирічна співачка Дуня Желічіч (Dunja Jeličić) стала учасницею Дитячого Євробачення-2016 від Сербії. 20 листопада вона виступить на міжнародній сцені конкурсу на Мальті зі своєю піснею U La La La.

Юна співачка народилася у Белграді в 2003 році. На сцені Дуня – з шести років. Дівчина брала участь у конкурсі Prvi Srpski talenat (Перші таланти Сербії), а у 2014-му стала півфіналісткою популярного у Сербії шоу талантів для дітей Pinkove zvezdice. Зараз Дуня навчається у сьомому класі початкової школи, а також відвідує музичну школу, де вчиться грати на піаніно. Дівчині подобаються різні музичні стилі, включаючи поп, рок, і r’n’b, а її улюбленими виконавцями є Бейонсе та Аріана Гранде.

Композицію U La La La, з якою Дуня Желічіч виступить на сцені Дитячого Євробачення-2016, написали Владімір Граіч (Vladimir Graić) та Леонтіна Вукомановіч (Leontina Vukomanovic). У 2007-му пісня Владіміра Molitva (Молитва) принесла представниці Сербії на Євробаченні Марії Шерифович перемогу. А Леонтіна написала пісню для Євробачення-2015 Beauty Never Lies та композицію Lane Moje, з якою Сербія і Чорногорія представляли свою країну на Євробаченні у 2004-му.

Читайте також: