:
Фінал Дитячого Євробачення-2016 транслюватиме UΛ:Перший

Фінал Дитячого Євробачення-2016 транслюватиме UΛ:Перший

18 листопада 2016

Фінал Дитячого Євробачення-2016 відбудеться вже цієї неділі, 20 листопада. Пряму трансляцію зі столиці Мальти – Валетти, де пісенний конкурс проходитиме втретє, телеканал UΛ:Перший розпочне о 17:00.

Участь у Дитячому Євробаченні-2016 візьмуть юні артисти із 17 країн. Україну з піснею "Planet craves for love" представить 14-річна Софія Роль. Вона вийде на сцену Дитячого Євробачення-2016 під десятим номером разом з двома мімами, котрі прикрасять її пісню танцювальною постановкою. Те, як виглядатиме виступ Софії можна переглянути на відео з репетиції, як проходять ї дні перед фіналом – у Щоденниках Дитячого Євробачення-2016. А більше про юну співачку можна прочитати в її інтерв’ю.

Цьогорічний дитячий міжнародний пісенний конкурс, який стане вже чотирнадцятим за ліком, дещо відрізнятиметься від конкурсів попередніх років. Раніше, шоу транслювали в суботу ввечері, а у 2016-му вирішили переорієнтуватися на денний час, який буде зручнішим для сімейного перегляду. Також зазнала змін і система визначення переможця Дитячого Євробачення. Цього року виступи конкурсантів оцінюватимуть професійні та дитячі журі, сформовані в кожній країні-учасниці, а глядачі не голосуватимуть. Слоган цьогорічного конкурсу – Embracе, що в перекладі українською означає "Обійми".

Читайте також: