:
Джамала увійшла до складу журі нацвідбору на Євробачення-2018

Джамала увійшла до складу журі нацвідбору на Євробачення-2018

28 листопада 2017

Переможниця Євробачення-2016, українська співачка Джамала у лютому наступного року знову стане частиною національного відбору. У лютому наступного року співачка вдруге стане суддею конкурсу. В очікуванні прямих ефірів Джамала зізнається, що серед півфіналістів нацвідбору, які прагнуть представити Україну на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2018, хоче побачити очевидного лідера.

"Як і щороку, я очікую на хороші пісні, цікавих особистостей на сцені, харизму й божевільну енергетику, що йде від виконавців. Минулого року було багато гарних артистів, але такого, хто був би на голову вищий за інших, на мій погляд, не було. Гадаю, Руслан Квінта в якості музичного продюсера відбору відмінно впорається з новими завданнями", – впевнена співачка.

Імена ще двох членів журі, які разом із Джамалою будуть оцінювати конкурсні пісні національного відбору, телеканали UA: ПЕРШИЙ та СТБ та оголосять зовсім скоро.

Нагадаємо, прийом заявок від виконавців і музичних колективів ще триває. Анкету можна відправити на сайті stb.ua.

Півфінали нацвідбору заплановано на 10 і 17 лютого, фінал – 24 лютого. Транслюватимуть прямі ефіри телеканали UA: ПЕРШИЙ і СТБ.

Фото: прес-служба Джамали

Читайте також: