:
Кубок світу зі скелетону. VI етап.

Кубок світу зі скелетону. VI етап.

Дивіться 25 січня о 10:30

На цьому етапі льодовий театр під назвою "Кубок світу зі скелетону" завершує свої гастролі Європою і до кінця сезону переїздить до Америки. Але остання європейська зупинка буде дуже яскравою — шостий етап Кубка світу прийме легендарний трек у швейцарському Санкт-Моріце. Місцевий санно-бобслейний комплекс — це одне із чудес спортивного світу. Тут розташована єдина скелетонна траса світового рівня, зроблена не зі штучного, а натурального снігу та льоду.

Після поневірянь на попередньому етапі, українська команда з нетерпінням очікує старту в Санкт-Моріці. Минулого тижня в австрійському Інсбруку Влад Гераскевич показав найгірший результат сезону (22-е місце), але якість льоду на треку була жахливою, і українці висловили обурення організаторам через погану підготовку траси. Натомість, після перших тренувань у Швейцарії настрій українців став абсолютно протилежним.

"Дуже подобається атмосфера, дуже подобається погода, світить сонце — це при тому, що зранку було мінус 17-18 градусів. Будемо намагатися показати свій найкращий результат", — запевняє український скелетоніст Владислав Гераскевич, вболівати за якого глядачі Суспільного зможуть вже цієї п’ятниці.