:
Юлі Саар, яка потрапила в ДТП, терміново потрібна допомога!

Юлі Саар, яка потрапила в ДТП, терміново потрібна допомога!

19 вересня 2015

Юлія Саар 1999 року народження потрапила в ДТП 1 липня 2015-го. Вона дивом залишилась живою. У відділенні реанімації дитячої обласної лікарні був встановлений діагноз: "Тяжелая ОПЧМТ: Дифузно-аксональное повреждение головного мозга. Множественные контузионные очаги левой гемисферы. Множественные переломы костей свода и основания черепа. ВЖК. Пневмоцефалия. Отек головного мезга".

Була проведена екстрена операція, яка тривала 3 години. Дитина 3 доби була без свідомості. Вісім днів її життєдіяльність підтримували тільки медикаменти. На теперішній час вона знаходиться вдома (період реабілітації), але потребує повторної операції по встановленню пластини (1/4 частину черепа була роздроблена, і лікарі були змушені її видалити, щоб врятувати життя Юлі).

Враховуючи діагноз, лікарі не давали і не дають ніяких прогнозів. На теперішній час у Юлі мова поступово відновлюється, але медики кажуть, що може повністю не відновитися. Рухомі функції організму відновились.

Лікування, реабілітація та повторна операція коштують дуже дорого, і рідні не в змозі його оплатити самотужки. Тож звертаються по допомогу до всіх небайдужих і просять допомогти у зборі коштів на лікування Юлі.

Реквізити для допомоги:

Картка ПриватБанку: 4149-4978-1492-0460 (Саар Людмила Іванівна – мама Юлі).

Більше інформації можна дізнатися за тел.: +38(096)0725441

Довідка:

Читайте також: