:
Запрошуємо до

Запрошуємо до "Затишного куточку" на Першому

05 серпня 2010

5 серпня на Першому Національному відбулася презентація нового проекту "Затишний куточок", який стартуватиме у новому сезоні.

Мета програми – ознайомити глядача з новими сучасними технологіями ремонту та будівництва, дати корисні поради та допомогти виконати косметичний ремонт. Продюсером проекту є Олександра Пендраківська, відомий архітектор, яка неодноразово брала участь у створенні ремонтних проектів.

До програми буде залучений також відомий німецький дизайнер і антикваріат Олівер Беккер, який має немалий досвід створення подібних програм на німецькому телебаченні.

"Затишний куточок" - це поки що робоча назва проекту. На сьогодні розглядаються і інші назви, зокрема однією з фаворитів, яку вигадала продюсер проекту, Олександра Пендраківська, - "Хай-Так!".

"Вважаю, ця назва є найвдалішою. Ми побудували так, бо ми знаємо як це правильно робити, тому хай буде так!", - зазначив Геннадій Попенко, ведучий проекту.

Проект матиме безліч своїх оригінальних фішок. Однією з таких – страшні історії про ремонт від українських зірок. А ще в програмі будуть показані справжні реалії ремонтних робіт.

"Ми сміливо обговорюватимемо справжню ціну будівельних матеріалів і покажемо як відбувається ремонт насправді, з усіма його плюсами і мінусами", - зауважила Олександра Пендраківська, продюсер проекту.

Незабаром буде створений власний сайт проекту, де в режимі он-лайн глядачі зможуть задавати свої питання стосовно ремонту, а також залишати свої заявки, щодо участі в програмі.

Читайте також: