:
Інна Борзило – про новий сезон

Інна Борзило – про новий сезон "Складної розмови": "Нові герої, які впливають на прийняття рішень в країні"

22 жовтня 2018

На UA: ПЕРШИЙ 24 жовтня о 21:45 стартує другий сезон ток-шоу у стилі hard-talk "Складна розмова".

У новому сезоні програма продовжить традиції діалогу з героями програми аби максимально розкрити їхні особистості та мотиви важливих вчинків й рішень. Гострі запитання ведучої Інни Борзило мають на меті не дати гостям програми почуватися зручно в комфортному для них середовищі питань і змушують говорити правду.

"На глядачів чекають нові герої, які мають вплив на прийняття важливих рішень у нашій країні. Імена та прізвища гостей студії поки що не називатиму, щоб не розкривати всіх секретів. Але це буде насправді цікаво", – коментує Інна Борзило.

Під час роботи над новим сезоном проекту "Складна розмова", творча група орієнтувалася на глядачів – лідерів громад та місцевих спільнот, активних громадян, які мають свою позицію щодо ключових питань, але відкриті до того, аби почути аргументи героїв програми. Головне завдання проекту – розкрити кожного гостя, не опускаючись до персональних образ чи приниження. Без істерії, паніки і нагнітання негативу гості програми за допомогою своїх відповідей допомагатимуть глядачам зрозуміти, як ухвалюються важливі для суспільства рішення.

На думку Інни Борзило, ток-шоу має важливу місію: "Складна розмова" – це можливість поставити виважені та аргументовані запитання, це шанс отримати щирі відповіді. Я пишаюся роботою нашої команди, адже ми готуємо програму у відповідності до журналістських стандартів, без навішування ярликів або розганяння "зради". Наша програма змушує думати".

Дивіться нові випуски "Складної розмови" щосереди о 21:45 на телеканалі UA: ПЕРШИЙ. Прем’єра – 24 жовтня.

Читайте також: