:
Найнебезпечніший етап Кубка світу зі скелетону – наживо на UA: ПЕРШИЙ (оновлено)

Найнебезпечніший етап Кубка світу зі скелетону – наживо на UA: ПЕРШИЙ (оновлено)

10 січня 2019

11 січня телеканал Суспільного мовлення UA: ПЕРШИЙ транслюватиме четвертий етап Кубка світу зі скелетону, який відбудеться цієї п’ятниці у Кьонігзеє (Німеччина). Ці змагання будуть одними із найбільш яскравих у цьому сезоні та найбільш небезпечними!

Український спортсмен Владислав Гераскевич, єдиний скелетоніст України, спробує приборкати історичну трасу у Кьонігзеє — найперший у світі трек зі штучним льодом, який вже здобув сумнозвісну славу. У 2004 році тут загинула, вилетівши з траси, німецька бобслеїстка Івонн Цернота. А у 2009 році через трагічний збіг обставин російська спортсменка Ірина Скворцова дістала тяжкі травми просто під час змагань на цій трасі. Після цього трасу закрили заради переобладнання небезпечних ділянок, і вже завтра глядачі Суспільного побачать захопливі спуски скелетоністів у Кьонігзеє.

Українська команда не зважає на складність траси і більше зконцентрована на позитиві: їх захоплюють місцеві казкові краєвиди, і в цій казці вони обіцяють глядачам хепі-енд. “Цей трек є доволі складним технічно. Я тут не раз падав, але, як бачите, вставав. І вставав доволі успішно. Сподіваюся, що все буде нормально і ми покажемо, на що здатні”, – запевняє скелетоніст Владислав Гераскевич.

Наразі, за підсумками трьох етапів, український скелетоніст посідає як ніколи високе для себе місце в заліку Кубка світу – дев’яте. “У нас завжди гарні результати, тому очікуємо на гарний виступ і можливо навіть у ТОП-10”, – запевнив батько Владислава та головний тренер збірної України зі скелетону Михайло Гераскевич.

Нагадаємо, цьогоріч глядачі вперше в історії українського телебачення мають можливість дивитися видовищні змагання зі скелетону наживо.

Стежте за прямою трансляцією Кубка світу зі скелетону на телеканалі UA: ПЕРШИЙ та онлайн-платформі, змагання четвертого етапу – об 11:00 та 12:35 вже цієї п’ятниці, 11 січня. Вболіваймо за українського скелетоніста разом!

ОНОВЛЕННЯ

У зв’язку із сильним снігопадом у Кьонігзеє гонка четвертого етапу Кубка світу зі скелетону була скасована. Про час та місце проведення наступної гонки буде відомо пізніше, слідкуйте за оновленнями на сайті.

Читайте також: