:
Майбутній конкурент України на Євробаченні-2019 виступить у другому півфіналі нацвідбору

Майбутній конкурент України на Євробаченні-2019 виступить у другому півфіналі нацвідбору

12 лютого 2019

У другому півфіналі міжнародного пісенного конкурсу “Євробачення-2019”, що відбудеться 16 лютого в Києві, на глядачів очікує приємний сюрприз. Окрім виступів конкурсантів, які змагатимуться за місце у фіналі, у прямому ефірі також заспіває чеський альт-поп-гурт Lake Malawi з піснею "Friend Of A Friend". Колектив уже переміг у нацвідборі своєї країни, і саме він представлятиме Чехію на “Євробаченні-2019” у Тель-Авіві.

За результатами жеребкування представник від Чехії, як і майбутній український конкурсант, виступить у першому півфіналі міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення" 14 травня 2019 року.

Нагадаємо, під час першого півфіналу, 9 лютого, для глядачів заспівав минулорічний представник України на Євробаченні Mélovin. Артист презентував свою нову пісню "З тобою, зі мною, і годі".

Перший півфінал нацвідбору на "Євробачення-2019" Суспільний мовник транслював наживо на всіх телеканалах: UA: ПЕРШИЙ, UA: КУЛЬТУРА, UA: КРИМ та телеканалах регіональних філій, а також на цифрових платформах Суспільного: на сайті в HD-якості, на YouTube та в соціальних мережах.

Фото Lake Malawi: facebook.com/lakemalawimusic
Фото Mélovin: Анастасія Мантач

Читайте також: